Na JOJku mieri nová relácia Zostali sme doma! Tešte sa na známe tváre!

Pandémia koronavírusu ovplyvnila celý svet a zasiahla do životov nás všetkým. Prakticky z večera do rána sme ostali zatvorení medzi štyrmi stenami, mnohí z nás pracujú z domu a bežný život sme museli vymeniť za izoláciu. S nami doma zostali aj mnohé známe tváre. Dnes večer sa preto s nimi spojíme, aby sme zistili, čo robia oni a ako trávia všetok čas.

Naše životy sa v posledných týždňoch prakticky od základov zmenili. Môže za čo vyčíňajúci koronavírus, ktorý ohrozuje nielen Slovensko, ale aj svet. Práve kvôli nemu zostali mnohí doma a zažívajú novú, doteraz neznámu situáciu. Izolácia v bytoch, domoch, niektorí v karanténach. Pre drvivú väčšinu ide o nové situácie, na ktoré si musia zvykať.

Dnes večer sa priamo zo štúdia spojím moderátor Vlado Voštinár s Marošom Kramárom, Martou Jandovou a Mariánom "Čeky" Čekovským. Všetci traja nám prezradia, čo v týchto dňoch porábajú, ako trávia čas či dodržiavajú pravidlá domácej izolácie. Okrem nich nazrieme aj do domácností niektorých divákov, ktorí s nami zdieľali svoje videá, rady, tipy či návody. Zapojiť sa môžete aj vy vyplnením formuláru.

Sledujte reláciu Zostali sme doma už o 21:35 hod. na JOJke!