Spoznali by ste ho?! Marián Čeky Čekovský ukázal fotku z detstva!

Mariána Čekyho Čekovského snáď ani netreba predstavovať. Z obrazoviek televízie JOJ ho verní diváci poznajú ako vtipného hádača v Inkognite. Široká verejnosť ho zase uznáva ako skvelého hudobníka a skladateľa. Čeky sa aj dnes objaví v novej relácii televízie JOJ, no tentokrát z pohodlia svojho domova.

Marián Čeky Čekovský je nielen skvelý zabávač, ktorý má vždy poruke aspoň jeden vtip, ale aj bravúrny hudobník a skladateľ. Navyše je vždy za každú srandu. Preto ho aj dnes večer uvidíte na obrazovkách televízie JOJ. Objaví sa v novej relácii Zostali sme doma. Ako už samotný názov prezrádza, pôjde o program, v ktorom budú naše celebrity v pohodlí svojho domova, no v spojení so svetom. Zo štúdia sa im prihovorí moderátor Vlado Voštinár, ktorý ich vyspovedá a bude sa ich pýtať, čo v týchto dňoch, kedy väčšina z nás ostáva doma, porábajú, ako trávia čas a aké majú plány na najbližšie dni. 

​Hoci Čeky trávi teraz čas predovšetkým doma, nezabúda na svojich fanúšikov a priateľov, s ktorými zdieľa svoj život prostredníctvom sociálnych sietí. Nedávno pridal čierno-bielu fotku z detstva, na ktorej sa tvári veľmi vážne a seriózne. Až by jeden nepovedal, že je to vždy vtipný a vysmiaty Čeky. Povedzte, spoznali by ste ho? 

https://www.instagram.com/p/B-OfFGGgoVd/?utm_source=ig_web_copy_link

Marián Čeky Čekovský dnes zahviezdi v relácii Zostali sme doma o 21:35 hod. na JOJke!