Akoby ich jedna mater mala?! Podobajú sa na seba súrodenci Hudákovci?

Málokto vie, že Michal Hudák má staršieho brata. Teda, blízki to vedia, ale široká verejnosť skôr nie, keďže sa bratia spolu veľmi neukazujú. Ako teda vyzerá Alexander Hudák?

Michal s Alexandrom sa už kedysi objavili aj v našej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, kde ukázali svoje kuchárske zručnosti a schopnosti. Neskôr sa stretli aj v obľúbenom Inkognite a naposledy sa objavili v zábavnej šou Rozum v hrsti. Súrodenci na seba okamžite strhli všetku pozornosť, pretože sa na seba neuveriteľne podobajú. Michal vyzerá ako mladšia kópia Alexandra. Bratia majú skvelý vzťah a hoci ich delia kilometre, keďže Alexander býva v Prešove a Michal v Bratislave.

Zdroj: TV JOJ

​Súrodencov okrem vzhľadu spája aj láska k umeniu. Obaja majú radi hudbu, čoho dôkazom je ich spoločná kapela Žobráci. Tiež majú rovnaký pohľad na život, svet a priority. "Žiť s nadhľadom je oveľa pohodlnejšie aj pre samého seba, aj pre okolie. Funguje to dokonale, ak si človek dokáže zo seba urobiť srandu a rešpektujú to aj druhí, ak si z nich robíte srandu," priznal Alexander.

Michal Hudák sa zajtra večer objaví aj v relácii Zostali sme doma. Tam ho bude spovedať moderátor Vlado Voštinár, ktorý sa ho bude pýtať, ako trávi posledné dni a týždne, kedy sa na Slovensku priam zastavil čas a mnohí zostali doma. Preto si zajtra večer nenechajte ujsť túto zábavnú reláciu! 

Sledujte Zostali sme doma už zajtra o 21:30 hod. na JOJke!