Ľuboš Sarnovský o začiatkoch svojej kariéry: Emotívne spomienky na prvé vysielanie!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Ako sa spätne dívajú na svoje prvé vysielanie? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Moderátor spravodajstva Ľuboš Sarnovský je súčasťou televízie JOJ od jej úplných začiatkov, pričom jeho kariéra vtedy tiež viac-menej štartovala. Na časy, keď sa prvý raz postavil pred kameru, nikdy nezabudne. Spomínam si aj na tie dni pred tým, ako sme začali vysielať, pretože pre mňa to bolo všetko nové. Po prvýkrát kamerové skúšky, štúdio, kopec ľudí okolo teba, kostyméri, vizážisti a ty len pozeráš a počúvaš, čo všetko je dôležité a týka sa vysielania,“ zaspomínal si v rozhovore pre joj.sk.

Kým kamerové skúšky boli podľa jeho slov sranda, rozhodujúci moment nastal, keď sa v štúdiu prvý raz zaplo červené svetlo. „Keď som si uvedomil, čo sa odo mňa očakáva a všetci stíchli, šiel som na kameru, zaplo sa červené svetlo, vtedy mi to došlo. Na mňa padol strašný stres. Učil som sa to prekonať a dnes už musím povedať, že si štúdio užívam. Presne ten moment, keď príde niečo nečakané, to milujem,“ zhodnotil Ľuboš.

Ľuboš Sarnovský Zdroj: JOJ

​Dvadsať rokov je naozaj dlhé obdobie, nielen z hľadiska fungovania televízie, ale aj v živote človeka. Moderátor spravodajstva má však pocit, že to ubehlo veľmi rýchlo. „Mne sa zdá, že tých 20 rokov ako keby sa zhrnulo do nejakej jednoliatej pohľadnice, lebo to vo mne vyvoláva veľmi príjemný pocit. Veľmi si vážim to, že som dostal dôveru vydržať na televíznej obrazovke 20 rokov, čo je úžasné číslo,“ dodal s úsmevom.

Celý rozhovor s Ľubošom Sarnovským nájdete vo videu HORE!