4 druhy natierok Silvia Hanzova Bez servítky

Predjedlo: Od jari po zimu

Štyri druhy nátierok.

Pripravte si doma recept podľa Silvie Hanzovej.

Nivová:

125 syr Niva

100 g masla

jarná cibuľka

Syr s maslom vytrieme do peny a domiešame na drobno pokrájanú jarnú cibuľku

Vajíčková:

3 - 4 vajcia uvarené na tvrdo

100g masla

lyžička horčice

Maslo vytrieme do peny s horčicou a primiešame  na jemno nasekané vajíčko, pre krajšiu farbu môžeme dať viac žĺtok ako bielok.

Bryndzová:

200 g bryndze

100 g masla

mletá červená paprika

cibuľa

Bryndzu s maslom vytrieme do peny, pridáme soľ podľa chuti a červenú papriku, domiešame na jemno nakrájanú cibuľu

Zdroj: TV JOJ

Cesnaková:

cesnak

majonéza

syr tvrdého typu

Nastrúhame syr, cesnak zmiešame s majonézou.

Nátierky natrieme na bagetky a dozdobíme zeleninou.

Tagy: Predjedlo