Predjedlo: Prekvapenie 3 farieb

Predjedlo: Prekvapenie 3 farieb

Tatarák z rôznych druhov mäsa.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Hovädzí tatársky biftek: 

hovädzia sviečková

cibuľa

cesnak

soľ

korenie

sladká aj štipľavá paprika

mletá rasca

žĺtok

kečup

horčica

worcesterská omáčka 

sójová omáčka

Pomeľte mäso, pridajte jemne nakrájanú cibuľu, cesnak, kečup, horčicu, všetky ostatné suroviny, poriadne premiešajte. Nechajte v chladničke odstáť. Podávame na cesnakovej hrianke. 

Zdroj: TV JOJ

Lososový tatarák: 

losos

soľ

biele korenie

dijónska horčica

cibuľka

šalotka

limetková šťava

Lososa zbavte kože, nakrájajte na jemno, pridajte šalotku, červenú cibuľu, soľ, biele korenie a ostatné ingrediencie. Premiešajte, zbavte kože, nakrájajte najemno, pridajte šalotku, červenú cibuľu, biele korenie, soľ a ostatné ingrediencie. Nechajte chvíľu odstáť. Podávajte na opečenom toaste.

Avokádový tatarák:

avokádo

cibuľka / šalotka 

paradajky

citrón

soľ

korenie

Na drobno nakrájať avokádo, pridať cibuľku, citrónovú šťavu, na drobno nakrájať paradajky a dochutiť korením.

Tagy: Predjedlo