Nahliadnite s nami do zákulisia Delukse: Zoberieme vás priamo na nakrúcanie!

Exkluzívne prostredie hotela, celebritní hostia a vynikajúci personál sú zárukou úspešného fungovania hotela Danubia Queen, v ktorom sa Delukse odohráva. Pozrite sa s nami do zákulisia obľúbeného seriálu.

Komediálny seriál Delukse sa odohráva v päťhviezdičkovom hoteli, v atraktívnom prostredí luxusu a prepychu. Personál sa dostáva do neuveriteľných situácií v snahe zabezpečiť hladký chod hotela, aby ulahodil nepríjemnému majiteľovi, ktorý hľadá dôvody, aby ich mohol vyhodiť.

​Tento seriál prináša na televízne obrazovky kvalitnú zábavu, ktorá sa teší veľkej diváckej priazni. Postavený je na zaujímavých a rôznorodých charakteroch, ktoré sa dostávajú do nezvyčajných, až neuveriteľných problémov a komických situácií. Určite mnohí z vás zbožňujú popleteného recepčného Viktora či obdivujú Daniela, ktorý dokáže vyriešiť každý problém. Na nakrúcaní vždy panovala skvelá nálada a herci si atmosféru na pľaci pochvaľovali. Pozrite sa s nami do zákulisia Delukse a v priloženom videu vám ukážeme, ako sa točila scéna s rozhorčeným Romanom Pomajbom

​Sledujte seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!