Gabika Marcinková len pár týždňov po pôrode: Aha, štíhla ako laň a už zarezáva na pľaci!

Obľúbená herečka sa koncom marca stala po druhý raz maminou, keď na svet priviedla synčeka Jakubka. Odvtedy ubehlo len zopár týždňov, no Gabika vyzerá tak výborne, akoby ani nebola tehotná. Dokonca si už aj odbehla pred kamery na nakrúcanie filmu!

Sympatická herečka Gabika Marcinková a jej manžel Martin Mihalčín, ktorý je frontmanom kapely Heľenine oči, spoločne vychovávajú rozkošnú dvojročnú dcérku Emku. Koncom marca sa ich rodinka rozrástla, pretože krásna tmavovláska priviedla na svet synčeka Jakubka. Po pôrode sa cítim veľmi dobre. Máme jedno krásne, zdravé, úžasné, spokojné bábätko,“ povedala v rozhovore pre Báječnú ženu. Že Gabika prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote, je vidieť už na prvý pohľad, pretože žiari ako nikdy predtým. Hoci starostlivosť o bábätko a dvojročné dieťatko rozhodne nie je med lízať, všetko zvláda vďaka veľkej podpore od manžela.

Práve Martin Mihalčín jej v týchto dňoch robí spoločnosť a pomáha jej, kým ona naplno pracuje. Pokračovanie mega úspešného filmu Šťastný nový rok 2 je totiž v plnom prúde a nakrúcanie sa realizuje v chorvátskom mestečku Rovinj. V romantickom prímorskom prostredí taktiež oslávili svoje výročie. Ešte stále nás to baví od 9.5. 2014,“ napísal Mihalčín ku krásnej fotke, ktorou sa pochválil na sociálnej sieti. Nuž, krajšie miesto na oslavu života a lásky si ani zvoliť nemohli, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Mihalčín (@mihalcinmartin)