Manželka Vila Rozborila predviedla hviezdny outfit: Wau, veď je ako z červeného koberca!

Obľúbený moderátor je už viac než štyri roky ženatý s lekárkou Sandrou. Tá je známa nielen tým, že je skvelá vo svojej práci, ale aj tým, že má naozaj vyberaný vkus. Potvrdila to aj pred pár dňami, keď sa predviedla v dokonalom hviezdnom outfite!

Moderátor Vilo Rozboril a lekárka Sandra Novotná svoju lásku spečatili v júni 2017 tým, že sa zosobášili. Aj viac než štyri roky po svadbe sú ich city rovnako silné ako vtedy a vidieť, že manželia sú do seba zaľúbení až po uši. Hoci sú obaja pracovne vyťažení, trávia spolu každú možnú voľnú chvíľu a užívajú si ju naplno. Moderátor sa so spoločnými fotkami pravidelne podelí aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti a vždy si získajú množstvo pozitívnych reakcií.

Tých však bolo pred pár dňami oveľa viac než obvykle. Vilo sa totiž svojim fanúšikom pochválil so snímkou, na ktorej pózuje spolu so svojou manželkou a jej dcérou Ninou na promóciách. Sympatická blondínka totiž úspešne ukončila svoje štúdium na medicíne a už čoskoro začne pracovať na bratislavskej onkológii. Hrdá mama Sandra si zvolila na túto výnimočnú príležitosť dokonalý hviezdny outfit a všetci mali problém spustiť z nej oči. Sýtozelené šaty minimalistického strihu s dĺžkou po členky skombinovala s kontrastnými cyklámenovými sandálikmi a doplnila ich o listovú kabelku na retiazke. V kombinácii s dokonalou vizážou a jednoduchým účesom vyzerala ako vystrihnutá zo spoločenského podujatia na červenom koberci. Nuž, Sandra pri výbere oblečenia naozaj trafila do čierneho a len potvrdila, že má skvelý vkus.

FOTO dokonalého outfitu Sandry Rozborilovej nájdete v galérii: