Titulna foto

Dámy, pozor: Títo sexi herci vám rozpumpujú krv v žilách!

Na JOJke sa predstavili v úlohe zlých chlapcov, ale aj dobrákov.

Z obrazoviek televízie JOJ sa pravidelne do vašich obývačiek vkrádajú postavy z našich seriálov. Hlavne dámy vždy poteší, ak sa medzi nimi ukážu herci, ktorí sú považovaní za sexsymboly. A na JOJke o takých určite nie je núdza. Ktorý z nich je pre vás ten „naj“?

Ján Koleník: Pre mnohé je tento modrooký fešák jednoznačne najväčším sexsymbolom. Nielen dokonalá vyšportovaná postava, ale aj role zlých chlapcov spôsobili, že sa na neho rada pozrie každá dáma. Do pamäti sa vryl najmä vďaka úlohe mafiána Marcela „Masláka“ Masloviča v Paneláku, no neskrotného muža hral aj v seriáli Keby bolo keby.

Juraj Rašla: Atraktívna je určite jojkárska seriálová stálica s uhrančivým pohľadom. Naposledy sa predstavil v úlohe mafiána Schillera v seriáli Vdova, ale objavil sa aj v seriáloch Panelák, Pod povrchom, Odsúdené či Klan.

Tomáš Maštalír: Seriálový Doktor Dokonalý tiež spĺňa všetky atribúty osudového muža. Ostré črty tváre, neodolateľné modré oči a jemne arogantný pohľad sú lákadlom pre všetky ženy, ktoré milujú zlých chlapcov. Dokonalého zvodcu hral aj v seriáli Hoď svišťom a objavil sa aj v obľúbených Profesionáloch.

Milan Ondrík: Tento herec je neskrotný búrlivák na jednej strane, ale na strane druhej skvelý partner a dobrý otec. V seriáli Vdova však stvárňoval „flákača“, ktorý nič nebral vážne. Hereckú úlohu si „strihol“ aj v Paneláku v seriáli Keby bolo keby.

Milo Kráľ: Kým niektorí herci majú uhrančivý a drsný pohľad, Milo Kráľ má v očiach čosi romantické. Ani v jojkárskych seriáloch nehral zrovna záporné postavy. Predstavil sa ako policajt strážiaci zákon vo Vdove či ako architekt v Nevinných.

Ján Dobrík: Na prvý pohľad je nenápadný, no keď sa na neho pozriete bližšie, spoznáte dôvod, prečo sme ho zaradili medzi sexsymboly. Zahral si vo Vdove, v Prvom oddelení, v Klane a v Nevinných.

Sexi oteckovia: Dámy, pozor, môžu vám spustiť biologické hodiny!

Čo mužov na ženách priťahuje pri prvom stretnutí?