Tento vtip z Inkognita vás dostane: V čom sa líšia západniar, Stredoslovák a východniar?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Lebo smiať sa treba, pretože smiech je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky obľúbili pre super moderátora, skvelých hádačov, zaujímavé povolania i pre celebritných tajných hostí. No esenciu zábavnosti relácii dodávajú práve spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v jednej z premiérových epizód, keď muzikant Ondrej Kandráč povedal vtip, ktorý vysvetľuje, aký je rozdiel medzi západniarom, Stredoslovákom a východniarom.

Sedí západniar, Stredoslovák a východniar v kupéčku a chvália sa, kto je lepší zlodej. Západniar vraví: Zhasnite na 15 sekúnd a uvidíte. Zhasnú, rozsvietia a nikto nemá topánky. Stredoslovák povie: Zhasnite na 10 sekúnd. Zhasnú, rozsvietia a nikto nemá hodinky, doklady, mobil, nič. Východniar vraví: Zhasnite na sekundu. Zhasnú, rozsvietia a všetci majú všetko. Zrazu len príde vlakvedúci a povie: Chlapi, vystupovať! Niekto ukradol koľajnice,“ povedal Ondrej a kolegov v paneli i divákov v publiku tým úplne rozsekal. „Lebo sú z kovu, vieš, a sú vzácne,“ dodal Čeky.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito