Hádači nemali slov, keď zistili, čomu sa venuje: Tipovali by ste, že Ľubka robí TOTO?

V obľúbenom Inkognite sa už predstavili hostia s naozaj rôznymi povolaniami. Dalo by sa preto povedať, že moderátora i hádačov už len tak ľahko niečo neprekvapí. A predsa sa to zvykne stať. Dôkazom je aj sobotňajšia epizóda, v ktorej ich Ľubka so svojou prácou odrovnala!

V najnovšom Inkognite si do kresla pre hostí sadla aj sympatická Ľubka, ktorá prišla s indíciou "jedna na dvoch". To malo našim hádačom naznačiť, že pracuje ako rozhodkyňa v ringu. Chvíľu sa trápili, no napokon sa im jej povolanie podarilo uhádnuť. A hoci boli poriadne prekvapení, najväčší šok prišiel až v obligátnom rozhovore s moderátorom. "Toto je ona. Mladá, krásna, ešte stále. Výborne vyzerajúca," povedal vlado Voštinár. "Prepáč, to čo bolo, že mladá a krásna - ešte stále?" opýtal sa Mišo Hudák.

Vlado svoje slová, samozrejme, vysvetlil. "Ešte stále s krásnym nosom a so všetkými zúbkami. Lebo, pozor, ona je zároveň aj trénerka, aj vykonáva toto povolanie," objasnil. Chcel tým povedať, že Ľubka je zároveň aj bojovníčkou, čo by pri pohľade na ňu netipoval azda nikto. Čo sa týka rozhodcovského chlebíčka, zameriava sa najmä na kickbox, thajský box a MMA. Čo všetko táto práca obnáša? Pozrite si video HORE!


Sledujte obľúbené Inkognito v novom vysielacom čase - každú sobotu o 17:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito