Oliverovi sa rapídne zhorší zdravotný stav: Skončí v nemocnici v kritickom stave!

Boj s rakovinou je občas ako chodenie po mínovom poli. Nikdy neviete, či jediný chybný krok nezmarí vašu predošlú snahu. Dôkazom bude najnovšia epizóda výnimočného seriálu Jenny.

Prepustenie z nemocnice je síce prvým významným krokom v procese liečby, ani zďaleka to neznamená, že boj je vyhratý. Presvedčil sa o tom aj Oliver zo seriálu Jenny, ktorého už prepustili z onkológie do domácej liečby. Stačila však slabá viróza, z ktorej by sa zdravý človek dostal za pár dní, a on sa vrátil na začiatok. Oslabená imunita tínedžera to nezvládla a on skončil v nemocnici v kritickom stave. Vysoké horúčky, bezvedomie, neistota. Radosť samotného Olivera, jeho matky a v konečnom dôsledku aj Jenny bola, teda, predčasná.

Jeho stav sa nezačal zlepšovať ani po prevezení do nemocnice a tak ostávalo len čakať, čo bude ďalej. Celá situácia je o to tragickejšia, že Jenny nemá ani tušenia o tom, že jej frajer opäť bojuje o život. To, že sa jej neozýva, si vysvetľuje tak, že a s ňou chce rozísť. Dozvie sa Jenny, čo sa deje? A ako na to zareaguje? Podarí sa Oliverovi vrátiť z „druhej strany“?

Sledujte výnimočný seriál Jenny už dnes o 21:30 na JOJke!