Štefan Hodák na dne: Basa ho neminie!

O krk nejde iba jemu!

Vo vašom novom seriáli Klan – V dobrom aj zlom, začína Štefanovi Hodákovi poriadne prihárať. Telefonuje únoscovi, aby prepustili Inéz a ubezpečili ju, že výkupné je zaplatené. Šéf únoscov Dodo ale trvá na sľúbených peniazoch. Ak ich nedostane do posledného centa, vráti mu nevestu po častiach. Štefan je prekvapený požiadavkou únoscu a začne sa skutočne obávať o život vyvolenej svojho syna. Hodákovci nemajú na zaplatenie výkupného, no Marek sa snaží urobiť všetko preto, aby získal späť svoju lásku.

Zúfalá Inéz nahovára Ivana, ktorý sa k nej jediný správal ohľaduplne, aby ju pustil. Sľubuje, že ak ho chytia, bude svedčiť v jeho prospech a jej brat mu na prokuratúre vybaví minimálny trest. Ivana však ani po prosbách a sľuboch nezlomí. Dodo sa dozvedá, že Štefan skončil vo väzení. Kto teraz zaplatí výkupné za Inéz? 

Medzi Jakubom Sárou sa rozvíja romantický vzťah. Všetci členovia rodiny ich postupne začínajú akceptovať a jediný, kto sa nevie vyrovnať s faktom, že Jakub a Sára sa dali dokopy, je Marek. Prečo mu prekáža, že sa jeho brat zamiloval do Sáry? To všetko sa dozviete v dnešnej časti Klanu. 

Nenechajte si ujsť Váš nový seriál Klan – V dobrom aj zlom, každý pracovný deň o 18.15 hod. na JOJke!