Rodinná idylka v Klane nehrozí: Únosca nepovedal posledné slovo!

Inéz verí, že je konečne v bezpečí, dráma sa však zďaleka neskončila.

Inéz sa konečne dostala z rúk nebezpečných únoscov a môže začať svoj pokojný život po boku Mareka. Po príchode zaľúbencov domov ich príde navštíviť Šimon a spolu sa dohodnú na verzií, ktorú budú všetkým hovoriť. Pre tých, ktorí o únose nič netušia, sa mladí vrátili z dovolenky, tým druhým sa povie, že Štefan zaplatil výkupné.

Šimon súhlasí aj s tým, že do veci netreba zaťahovať políciu, lebo sa rozhodol pátrať na vlastnú päsť. Aj Marek s Inéz sa rozhodnú mlčať. Štefan si na chvíľu vydýchne, no jeho pokoj trvá veľmi krátko. Dostane výhražný telefonát od posledného únoscu, ktorý prežil, Doda. To ho úplne vyhodí z rovnováhy, aj keď sa pred celou rodinou tvári, že je všetko v najlepšom poriadku.

Inéz a Marek zorganizujú rodinné stretnutie, aby upokojili zvedavosť všetkých členov rodiny. Tých, ktorí vedia o únose, ale aj tých, ktorí o ňom ani len netušili. Šimon, ktorý sa návštevy nezúčastnil, oznamuje Marekovi, že únosca Dodo sa prepadol pod zem: „Potrebujem s Inéz hovoriť o tom únose čím skôr, tým lepšie, kým si ešte všetko dobre pamätá.“ Bude mať Inéz dosť síl hovoriť o tom, čo sa jej stalo?

Všetko sa dozviete vo vašom Klane už dnes o 18:15 na Jojke!