Krvavý kúpeľ v Klane: Ostreľovač necháva na zemi dve telá!

Kto je mŕtvy a kto iba zranený?

Klane začína ísť skutočne do tuhého! Inéz je stále v rukách nebezpečných únoscov a snaží sa ich presvedčiť, aby ju prepustili. Uspeje u únoscu Ivana, ktorý sa nakoniec rozhodne zavolať Inézinmu bratovi Šimonovi. Oznámi mu, kde sa nachádza ich úkryt. Ten okamžite zalarmuje Mareka a ponáhľajú sa úbohej Inéz na pomoc. V lese pred chatou, kde sa skrývajú, sa strhne prestrelka, ktorá skončí krvavými jatkami.

Štefan poslal ku chate aj najatého vraha, ktorý mal odstrániť únoscov. Tí si totiž začali nárokovať obrovské výkupné aj napriek tomu, že ich zaplatil on sám. Záhadný ostreľovač zmizne z miesta činu a zanecháva na zemi dve nehybné telá. Strhne sa panika. Jeden z únoscov je mŕtvy. Štefan telefonuje s nájomným vrahom a aj so Šimonom a s hrôzou sa dozvedá, že sa mu situácia vymkla z rúk. Zranený je aj jeho syn Marek! Aké vážne budú jeho zranenia? Šimon chatu poleje benzínom a zapáli ju. Čo tým sleduje a kto je druhou ležiacou osobou na zemi po útoku ostreľovača?

Nenechajte si ujsť ďalšiu dramatickú časť seriálu Klan, ktorá bude plná zvratov a strachu o holý život. Uvidíte v Klane už dnes o 18:15!