Marek je nešťastný, Inéz odmieta sex!

Nevie však, že jeho ženu mátajú sny o znásilnení...

Dráma únosu v Klane sa po veľkých útrapách a krvavom finále skončila šťastne, no neostala bez následkov. Hoci je Inéz opäť po boku svojho milovaného manžela Mareka, nedokáže sa preniesť cez bolestné momenty. Tvári sa, že je všetko v poriadku, ale stále myslí na únoscu, ktorý sa ju pokúsil znásilniť. Jej negatívne pocity sa pretavia do snov. V momente, keď sa jej Marek počas spánku dotkne, strháva sa zo sna a kričí: „Pusti ma! Nedotýkaj sa ma!“  Marek je šokovaný. Nechápe, čo sa s Inéz deje, no tá ho ubezpečuje, že nemusí mať strach. Marek to hodí za hlavu. Chce pokračovať vo vzťahu s milovanou osobou, ale tá mu z nepochopiteľných dôvodov odmieta sex. Marek je sklamaný, ale akceptuje rozhodnutie svojej manželky.

Inéz je pod tlakom matky, ktorá ju núti, aby jej povedala, čo sa stalo počas jej únosu. Ona podľahne a prezradí matke, že sa ju jeden z únoscov pokúsil znásilniť. Inéz zaprisaháva svoju matku, aby nepovedala Marekovi o jej nepríjemnom zážitku. Dodrží Zuzana svoj sľub dcére, alebo prezradí zaťovi, čo Inéz prežila?

Kuba si počká policajt, ktorého kvôli žiarlivosti zmlátil a poriadne si ho podá. O ich roztržke už hovorí celé mesto, takže aj Štefan už vie, že sa pobil s policajtom. Kubo mu klame, že ten krvavý monokel má od narkomana. Za klamstvo a jeho ďalšiu roztržku si od otca vyslúži aj ďalšiu ponižujúcu facku. Spamätá sa Kubo konečne, alebo sa bude stále správať ako nezodpovedný pubertiak?

To a ešte viac sa dozviete v ďalšom časti vášho seriálu Klan už dnes o 18:15 na Jojke!