Klan: Starý Hodák tlačí na syna, chce z neho spraviť riaditeľa!

Marek pracovnú ponuku odmieta.

Marek má plnú hlavu problémov kvôli svojej manželke Inéz – iba nedávno sa dozvedel, že sa ju počas únosu pokúsili aj znásilniť a teraz sa v súkromí spoločne snažia vysporiadať s touto hroznou skutočnosťou, aby sa mohli pohnúť ďalej a začali žiť spoločný život. No aby to nebolo málo, starosti mu robí aj otec. Najprv po ňom chcel, aby si zaobstaral vlastné bývanie, teraz do neho zabŕda kvôli práci. Marek však vie, že v prípade jeho otca nie je nič bez účelu.

Obavy sa mu potvrdia, keď si ho otec zavolá na rozhovor medzi štyrmi očami v jeho kancelárii. „Chcem sa s tebou porozprávať o našich spoločných záležitostiach. Do ničoho ťa nenútim, iba ti chcem trochu poradiť a pomôcť,“ začne otec priateľsky. Vzápätí mu ponúka možnosť zúčastniť sa na jeho pripravovanom projekte – 800 m2, kinosály a obchody, taká je vízia starého Hodáka. „Chcem, aby si sa stal riaditeľom toho komplexu,“ upresňuje, ako by sa Marek na jeho plánoch mal podieľať.

Marek však odmieta, jeho prioritou je manželka. Otec tvrdí, že práve kvôli nej by sa mal vrhnúť do práce a začať zarábať. Marek stále nesúhlasí. Ako to nakoniec dopadne? Sledujte Klan – V dobrom aj v zlom dnes o 18:15 na TV JOJ!