Klan: Vzdá sa Matošová kariéry kvôli Inéz?

Nekompromisná právnička Matošová má dosť kriminálnikov.

Inéz si v poslednom období vytrpela veľa bolesti. Únos a následný pokus o znásilnenie na nej zanechal veľké stopy, no našťastie ma po svojom boku trpezlivého manžela Mareka. Inéz mu chcela zatajiť pokus o znásilnenie, no jej matka Zuzana povedala zaťovi, prečo má Inéz strašné nočné mory a trápia ju negatívne spomienky. Marek konečne pochopil, prečo Inéz odmieta vzájomné zblíženie. Všemožne sa snaží, aby jeho manželka zabudla na prežité utrpenie, dokonca odmietne aj pracovnú ponuku od svojho otca. Preto ju zoberie na výlet a tají jej, kde strávia najbližšie dni. Aké prekvapenie vymyslel Marek pre svoju manželku?

Zuzana sa po dlhšej dobe vracia do práce, kde ju čaká plachá asistentka. Mala obavy o zdravotný stav svojej nadriadenej, keďže nevedela, čo bolo skutočným dôvodom Zuzaninej neprítomnosti. Asistentka Zuzanu vystríha pred arogantným klientom Mariánom Kľučkom, ktorý od nej chce, aby kryla jeho špinavé pozemkové čachre: „Ja som zaplatil keš, podpísal som dajaké papiere a hotovo.“ Keď sa mu Zuzana snaží vysvetliť, že pozemky nie sú jeho, lebo nevlastní zmluvu, reakcia klienta nenechá na seba dlho čakať. Kľučka jej hodí na stôl peniaze a žiada ju, aby situáciu vyriešila: „Chcem, aby boli tí ľudia do mesiaca preč a je mi jedno akým spôsobom to bude. Treba ich chytiť pod krk a vyhodiť ich z domu. Dolámem im väzy. Na čo vás tu platím?“

Zuzana špinavé peniaze odmietne, žiada, aby Kľučka odišiel. Rozhodne sa, že sa už viac nebude stretávať s kriminálnikmi a darebákmi. Skutočne sa nekompromisná právnička zmenila na nepoznanie a plánuje definitívny odchod z advokácie? Sledujte Klan – V dobrom aj zlom už dnes o 18:15 na Jojke! 

Pozrite si najemotivnejšie momenty vášho obľúbeného seriálu!