Klan - Matošová, mafián

Klan: Obaja Matošovci sú bez práce!

Kto bude živiť celú rodinu?

Marek pristúpil na ponuku svojho otca a začína svoj vlastný projekt v hotelovom biznise. Jeho celoživotným snom bolo mať sieť malých hotelov, vďaka ktorým by sa mohol oslobodiť od otca a žiť si po svojom. Marek sa stáva majiteľom pozemku, na ktorom má stáť jeho prvý hotel. Otcove machinácie však na seba nedali dlho čakať. Zatiaľ čo sa Marek dohodne so svojim architektom, starý Hodák najme projektanta aj geodeta. Syn konfrontuje otca – ako to dopadne? 

Milan dostal výpoveď v umeleckej agentúre kvôli nadávkam na oplzlých hudobníkov, ktorí obťažovali jeho manželku Zuzanu. Vďaka reportérke Anne sa dostali do všetkých médií a zdiskreditovali Milana. Aby zachoval pokoj v rodine, výpoveď zatĺka. Klame, že so šéfom to urovnal  a hudobníkom sa napokon so škrípaním zubov ospravedlnil, no opak je pravdou. Obaja manželia Matošovci sú bez práce! Ako si poradia so svojou náročnou situáciou?

To všetko a ešte oveľa viac sa dozviete v ďalšej časti vášho seriálu Klan – v dobrom aj v zlom už dnes o 18:15 na Jojke.