Klan sa vyostruje: Sestry pohádané na život a na smrť!

Seriál sa presúva na PLUSku!

Adriana má veľmi komplikované vzťahy so svojou sestrou Mirkou. Jej príchod do bytu Jedľovských zamával všetkými členmi rodiny, preto bolo vypuknutie hádky len otázkou času. Počas krutej výmeny názorov obviní Mirka svoju sestru, že je zlá matka, čo sa jej veľmi dotkne. Edo stále verí, že Mirka nie je stratený prípad: „Treba jej len nastaviť prísne pravidlá ako v nejakom nápravnom zariadení.“  No Adriana silne pochybuje o tom, že sa jej sestra, ktorá sa správa ako pubertiačka, niekedy dospeje. Adriana chce, aby jej sestra neprichádzala do kontaktu s jej deťmi a nemala zlý vplyv na malú Niku. Hoci Mirka sľúbila, že s deťmi nebude tráviť spoločné chvíle a nebude im zlým príkladom, svoj sľub pri prvej príležitosti poruší a zoberie Niku do kina.

Adriana zakáže Mirke miešať sa do výchovy jej detí. Nechce, aby dopadli ako jej sestra: ,,Ty mi nebudeš kecať do mojej výchovy. Sú to deti, musia dodržiavať pravidlá, majú svoje povinnosti. Nechápeš to? ” Na čo Mirka reaguje podráždeným spôsobom: ,,Ja iba hovorím to, čo vidím. Chceš z nich mať robotov? Ešte, že ma majú…”


Edo si myslí, že by bolo dobré Mirku zamestnať, hoci aj v Hodákových bare. Aspoň ju bude mať pod kontrolou: „Čo keby sme tete Mire našli nejakú robotu, aby sa tu konečne prestala poflakovať?“ Adriana ho ale varuje, že jej sestre sa nedá veriť, no Edo je tvrdohlavý a ide s prosbou za Kubom. Ten sa najprv vzpiera, no keď sa dozvie, že Mirka je fešanda, ustúpi. Neoľutuje Kubo prijatie Mirky do zamestnania a ani Edo, že chcel pomôcť svojej švagrinej? Nenechajte si ujsť váš obľúbený seriál Klan a dozviete sa viac. Už dnes o 18:00 na PLUSke.