Finále Klanu! Nájdu Inéz a Marek konečne dlho očakávané šťastie?

Nebezpečenstvo ešte stále nie je zažehnané.

Denný seriál Klan, v ktorom si zahrali mnohí známi a obľúbený slovenskí herci sa blíži k svojmu záveru. Osud manželského páru InézMareka, ktorý sa borí s mnohými bolesťami a strasťami sa dnes uzavrie.  

Inéz sa stále nedostala z traumy, ktorú jej spôsobil únos a následný pokus o znásilnenie jedným z nebezpečných zločincov. Dlho bojovala so svojimi negatívnymi pocitmi sama, ale keď sa so svojim trápením podelila s najbližšími, no najmä so svojim manželom Marekom, ktorý sa jej nemohol ani dotknúť, všetka jej úzkosť sa na krátky čas stratila. Tento mladý a krásny pár sa snažil žiť normálny život až do momentu, kedy sa okolo nich začala opäť rozrastať pavučina lží, nebezpečenstva a zločinu.

Hoci sa Inéz snažila nadobro prekonať svoju traumu, nedokáže to bez toho, aby sa stretla s hlavným únoscom. Ten je už bezpečne vo väzení, kam ho dostal jej brat Šimon. Inéz sa s bratom dohodne na stretnutí, no nie za mrežami, ale na opustenej ceste v lese. Dokáže sa pozrieť do očí človeku, ktorý ju takmer pripravil o život a prečo sa stretli na takomto nebezpečnom mieste? Všetko sa dozviete vo finále seriálu Klan – V dobrom aj v zlom už dnes o 18:00 na PLUSke.