Tvorcovia Kolabsu uväznili hercov do rámikov: Pohybujú sa v nich a zabávajú divákov

Pozrite si prvé upútavky na sitkom Kolabs!

Už čoskoro uvidíte na televíznych obrazovkách JOJ nový komediálny sitkom Kolabs! V novom sitkome sa objavia známe tváre ako Peter Batthyány a Ady Hajdu, ktorí sú kľúčovými postavami. Zároveň sa môžete tešiť na herečku Janu Oľhovú, ktorú poznáte z Profesionálov, ale aj na herečku Michaelu Čobejovú, ktorú ste mohli vidieť na obrazovkách televízie JOJ v seriáli Vdova.  O zábavu sa postarajú aj herci ako Roman Pomajbo, Eva Večerová či Eugen Libezňuk. Určite sa máte na čo tešiť.
Zsolty (Peter Batthyány) ako malý optimistický podvodník, manipulátor so srdcom bez vzdelania, ale s úžasnou empatiou a schopnosťou predať čokoľvek.
Vasiľ - Zsoltyho bratranec (Ady Hajdu) je rovnako lenivý ako Zsolty, ale neschopný manuálne čokoľvek vytvoriť. Je lakomec, ufrflaný a bojazlivý, má paniku zo žien, no veľmi ich túži mať.
Zelda – Zsoltyho mama (Jana Oľhová) bývalá gogo tanečnica bez predsudkov, vždy uvedie veci na správnu mieru. Skvelá spoločníčka a zlá matka, miluje jedlo a drží „vínové a drinkové diéty“.

Tvorcovia komediálneho seriálu pripravili pre divákov niekoľko zaujímavých upútaviek, v ktorých sa hlavné postavy ocitnú v takých pozadiach a situáciách, v akých sa ich rola bude počas celého deja niesť. Pozrite si prvé upútavky, ktoré spája vtipný motív: Jednotlivé postavy sa budú pohybovať vo svojich rámčekoch.

Nový komediálny sitkom Kolabs uvidíte na obrazovkách televízie JOJ už čoskoro!