KRIMI sú úspešné vďaka všetkým!

Valér Ferko aj o tom, ako mu šanca pracovať v TV JOJ zmenila život...

Valér Ferko je stabilnou súčasťou relácie KRIMI a prácou v televízii si splnil celoživotný sen: "Mne zmenila televízia Joj život totálne od základov k tomu najlepšiemu. Keď som sa tu dostal, splnil sa mi veľký celoživotný sen, pretože túto robotu som vždy chcel robiť." Zamestnať sa v televízii pre Valéra neznamenalo len splnenie svojho sna, ale aj možnosť napredovať. Práve práca v teréne, tam, kde sa osudy z obrazovky stávajú realitou, mnohých mení a dáva do života niečo nové: "Strašne veľa som sa naučil. Na každodennú realitu som vďaka televízii zmenil pohľad."

Pracovať na KRIMI znamená byť súčasťou veľkého tímu, v ktorom nie je priestor na veľké individuality: "Každý prispieva rovnakým dielom k tomu, aby sa KRIMI ľuďom naozaj páčili a boli o nich, o ich problémoch. Nie je to o mne, ale o celom redakčnom tíme."

Spravodajská relácia len v auguste skrátila svoj názov a tak sa ešte neraz mnohým pod jazyk pritrafí pôvodný názov. "Opravím ťa, už nie sme Krimi Noviny, toto do mňa hučia v telke, že už sme KRIMI," opravil s úsmevom Valér aj nášho redaktora. Z kvality relácie sa však našťastie ako z názvu neubralo a vy si ju naďalej nájdete každý deň o 19:00 na Jojke!