Prichádza šou, ktorú si obľúbil celý svet: Nová zoznamka bude bez zábran a plná prekvapení!

Zoznamovacia šou bez zábran! Aj takto by sme mohli opísať horúcu novinku, ktorá prichádza na obrazovky JOJky už v utorok, 30. augusta o 21:45! Aká bude nová netradičná zoznamka? Prinášame vám všetky informácie!

Nový unikátny projekt JOJky prichádza na obrazovky už čoskoro a vy sa máte rozhodne na čo tešiť! Takáto zoznamovacia reality šou tu ešte nebola. Licencovaný formát, s originálnym názvom Let Love Rule, je adaptovaný už v ôsmich krajinách sveta. Prvýkrát sa šou odvysielala v Holandsku, kde je tak populárna, že sa vyrába už v poradí šiesta séria. V tejto zoznamke sa nemôže nikto schovať za filtre na Instagrame či správy v online svete. Ide o lásku skutočnú, možno aj tú na prvý pohľad. Reality šou je populárna rovnako aj v Británii, vo Francúzsku, Nemecku, Portugalsku, Dánsku, Švédsku a najnovšie prichádza aj na obrazovky JOJky!

Ak by ste si mysleli, že je táto šou len pre mladých, boli by ste na omyle. Šancu nájsť pravú lásku dostali single muži a ženy vo veku od 18 do 60 rokov. Ako sme už spomenuli vyššie, žiadne sociálne siete, žiadne skrývanie sa za filtre, ale skutočné rande na slepo. Aj o tom bude nová šou. Tvorcovia nenechali nič na náhodu a vybrali pre vás tých najlepších kandidátov, ktorí prešli niekoľkými výberovými kolami.

Počas celého nakrúcania šou boli zavedené prísne pravidlá. Účastníci sa tak mohli vidieť až vtedy, keď vošli do chatky, kde sa stretli prvý raz. Rovnako tak aj odchádzali spoločne. Či už ako pár, alebo len priatelia, to záviselo len a len od nich. Počas jednotlivých epizód uvidíte to, ako sa ich vzťah vyvíjal od prvého zoznámenia sa, až po záver pobytu na chate. Tešiť sa môžete na romantické, často aj vtipné situácie, počas ktorých spoznáte účastníkov o niečo viac aj vy.

Účinkujúci z Lásky na chate si hľadali lásku v skutočne nádhernom prostredí Kysúc – v luxusných Chaletoch Olešná. Práve na tejto romantickej chatke zažili prvé stretnutie, prvé rande a čo viac? To sa dozviete už čoskoro!

Láska na chate Zdroj: TV JOJ


Do šou Láska na chate sa prihlásilo celkovo 550 účastníkov a záujem bol veľký. Romantiku na chate chcelo okúsiť množstvo mladých, ale aj starších ľudí. Prihlásili sa tí bez záväzkov, ale aj takí, ktorí sú rozvedení, s deťmi alebo bez. Ako sa hovorí, na lásku nie je nikdy neskoro!


Sledujte novú reality šou, Láska na chate, už v utorok, 30. augusta o 21:45 na JOJke!