Prichádza nový energický párik: Nádejné hrdličky narazia na poriadny problém už na začiatku!

Na luxusných chatách sa to len tak hemží romantikou. Po Žanete a Ivanovi si ju príde vychutnať aj ďalšia energická dvojica. Málokto by ale čakal, že hneď v úvode narazia na prvý problém!

Žanetka a Ivan sa na chate rozlúčili a rozhodli sa ísť každý svojou cestou. Čo to znamená pre šou? Že si romantiku v luxusnom a krásnom prostredí príde vychutnať ďalšia nádejná dvojica. Na chatu prichádza Ingrid a Miro! Energická dvojica vám dokáže, že vek je skutočne len číslo. Pre niekoho ale môže byť poriadnym problémom. Svoje o tom vie Ingridka, ktorá si k sebe predstavovala niekoho aktívnejšieho. Viac sa dozviete vo videu HORE! Čo myslíte, nájdu si k sebe cestu?

Na koho sa môžete už dnes večer tešiť? 

Ingrid Rafajová

​Ingrid má 53 rokov a pochádza z Hronca. Jej dokonalá dovolenka je pri mori a preferuje skôr reštauráciu, než domácu večeru pri sviečkach. So svojim partnerom by mala mať jednoznačne spoločnú vášeň pre turistiku, rovnaký hudobný vkus a dostatok vzájomnej pozornosti.

Láska na chate - Ingrid Rafajová Zdroj: TV JOJ

​Miroslav Šichula

Miroslav má 55 rokov a pochádza z Rožňavy. Je rozvedený a má jednu dospelú dcéru. Nie je pre neho dôležité kam by vycestoval, ale s kým. Jeho dokonalý deň spočíva v tom, že ho nestretne nič nepríjemné a keď má za sebou príjemnú aktivitu. Buď tú pracovnú, alebo súkromnú.

Láska na chate - Miroslav Šichula Zdroj: TV JOJ

Sledujte Lásku na chate, každý pondelok, utorok a v stredu o 21:45!