Zabudli na kamery? Peter a Vlaďka mali pod perinou rušno: TOTO ste v televízii nevideli!

Medzi Vlaďkou a Petrom to poriadne iskrí už od začiatku. Aj keď sa pred kamerami počas dňa ovládajú, na to, že ich snímajú aj počas noci, akoby zabudli! Pozrite, čo šuškal Peter Vlaďke počas jednej z ich spoločných nocí. Prinášame vám exkluzívnu konverzáciu, ktorá nebola odvysielaná!

Kamery na chate snímali naše páriky skutočne vodne, v noci. No a účinkujúci o tom, samozrejme, veľmi dobre vedeli. Peter to už ale zrejme nemohol vydržať s skúsil Vlaďke aspoň vyrozprávať všetky jeho aktuálne túžby. Vo videu HORE vám tak prinášame scénu, ktorá v televízii odvysielaná nebola. Odpoveď Vlaďky necháme v tajnosti. Čo myslíte, ako zareagovala?

Nestihli ste poslednú epizódu Lásky na chate? Pozrite si ju tu:

Takáto zoznamovacia reality šou tu ešte nebola. Licencovaný formát, s originálnym názvom Let Love Rule, je adaptovaný už v ôsmich krajinách sveta. Prvýkrát sa šou odvysielala v Holandsku, kde je tak populárna, že sa vyrába už v poradí šiesta séria. V tejto zoznamke sa nemôže nikto schovať za filtre na Instagrame či správy v online svete. Ide o lásku skutočnú, možno aj tú na prvý pohľad.

Sledujte Lásku na chate, každý pondelok, utorok a stredu o 21:40 na JOJke!