Ďalšie nežnosti na chate! Mladý párik odhodil zábrany: V ich spálni bude poriadne horúco!

Tamara a Martin sú na chate len krátko, no iskra preskočila priam okamžite! Kto by ich uvidel v dnešnej epizóde prvýkrát, mal by pocit, že sú spolu už dlhšie. Obaja nestrácajú čas a na chate si užívajú prvé nežnosti. V ich spálni bude poriadne horúco!

Kamery, ne-kamery, mladá dvojica rozhodne nestráca čas. Tamara a Martin si padli do oka okamžite a už riešia aj to, čo bude v budúcnosti. Majú spoločné záujmy, páči sa im rovnaká hudba a každý spoločný moment na chate si naplno užívajú. Výnimkou nie sú ani chvíle strávené v spoločnej spálni. Ak by ste si mysleli, že na to pôjdu pomaly a začnú najprv oddeleným spaním, boli by ste na omyle! Nie len, že im nevadí spoločné spanie, na scénu prichádzajú aj nežnosti. Tamarka a Martin sa od seba nebudú vedieť odlepiť! Viac sa dozviete vo videu HORE.

Na koho sa môžete tešiť v nových epizódach? 

Tamara Nepelová

Tamara má 19 rokov a pochádza z Martina- Vrútok. Miluje more aj turistiku. Je slobodná a bezdetná. Od muža ju poteší napríklad domáca večera pri sviečkach. So svojim partnerom potrebuje mať spoločný zmysel pre humor, vášeň pre šport a taktiež aj chuť cestovať.

Láska na chate - Tamara Nepelová Zdroj: TV JOJ

​​Martin Rebro

Martin má 24 rokov a pochádza z Dubnice nad Váhom. Preferuje skôr dlhovlasé blondíny. Jeho dokonalý deň by vyzeral tak, žeby si splnil všetky svoje povinnosti už ráno a potom by si už len užíval deň, napríklad vycestovaním na výlet.

Láska na chate - Martin Rebro Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť nové epizódy Lásky na chate každý pondelok a v stredu o 22:40 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu? Pozrieť si ju môžete aj tu: