Nová dvojica na chate! Zoznámte sa s Timeou a Samom: Prvá debata a hneď výbuch od smiechu!

Na luxusných chatách sa to len tak hemží romantikou, ale aj zábavou. Niekoľko dvojíc sa v nich už vystriedalo a teraz prichádza nová. Bude z toho láska alebo len ďalšie priateľstvo? Zoznámte sa, toto sú Samo a Timea!

Táto dvojica staví na zábavnú nôtu už od samého začiatku. Ešte sa totiž nestihnú ani len poriadne zoznámiť a už sa vrhnú na celkom osobnú debatu. Timeu bude totiž veľmi zaujímať, prečo má Samo na stehne vytetované mužské prirodzenie. Je to ale pochopiteľné, človek sa s takýmto úkazom zrejme nestretne len tak každý deň. Samo ale nezaváha a pohotovo celú situáciu vysvetlí. Nuž, čo sa stane v stave opitom, niekedy zostane ako pamiatka navždy. Našťastie, okomentuje to vtipným spôsobom a Timeu tým skutočne pobaví. Necháme sa prekvapiť, ako to bude medzi týmito dvomi fungovať. Nenechajte si ujsť začiatok ďalšieho nového príbehu!

Kto zavíta na chatu už dnes večer?

Timea Gibová

Timea má 21 rokov a pochádza zo Soblahova. Jej dokonalý deň spočíva v čase strávenom s rodinou a priateľmi. Na mužoch sa jej páčia vlastnosti, ako komunikatívnosť či dobrý zmysel pre humor.

Láska na chate - Timea Gibová Zdroj: TV JOJ

​Samuel Šurmanek 

Samuel má 26 rokov a pochádza z Košíc. Preferuje viac dlhovlasé blondíny. Jeho dokonalá dovolenka je skôr pri mori, no rád sa vyberie aj na turistiku. Pre neho perfektný deň by vyzeral tak, že sa zobudí okolo tretej poobede, dať si drink s kamošmi a večer vybehnúť do mesta.

Láska na chate - Samuel Šurmanek Zdroj: TV JOJ

​Sledujte Lásku na chate každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:40 na JOJke!