Simona z Lásky na chate o veľkom sklamaní: Z toho, čo jej urobil partner, vám príde zle!

Simona Molčanová z Lásky na chate je v aktuálnych epizódach vo fáze spoznávania sa s novým partnerom. S Matejom si osobnostne sadli, majú si čo povedať a pozornému oku divákov neuniklo poriadne iskrenie medzi týmito dvoma. Simona ale nemala vždy len šťastie v láske. Jeden z jej bývalých partnerov ju poriadne oklamal a vytočil!

Ako nám v rozhovore prezradila, jej bývalý priateľ sa stretával s ňou a v tom istom čase aj s jej známou. Obe to zistili a stali sa skvelými priateľkami, no prvotný šok sa nedal ani slovami opísať.„S kamoškou som zistila, že sa stretávame s rovnakým chlapom a on sa stretával aj s ďalšími,“ opísala hrozný zážitok Simona. Celé to odhalila počas bežnej kávy s dotyčnou kamoškou. „Vravím jej, že ja som sa prisťahovala do Banskej a že ja som tohto chlapa poznala štyri roky a my sme sa potom dali nejako dokopy. Šli sme teda s kamoškou na kávu a ona, že mám nového chlapa a má 36 rokov a ja som to už vedela,“ prezradila nám v rozhovore Simona.

LNCH - Simona Molčanová Zdroj: TV JOJ

Ak by ste si ale mysleli, že obe plakali do vankúša od smútku, boli by ste na omyle. Ešte sa na tom aj pekne zabavili. „My sme si z toho urobili šou, my sme sa na tom zabavili a ja mu želám všetko dobré, nech sa mu darí, ale bol to celkom šok a ja som strašne vytočená, keď som sa to dozvedela,“ dodala Simona zo šou Láska na chate. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte šou Láska na chate každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:30 na JOJke!