Vieme, prečo vyhrala Miss Slovensko 2015 práve Lujza Straková!

Výber poroty objasňuje Karolína Chomisteková.

Počas včerajšieho finálového večera Miss Slovensko 2015 sme spoznali novú kráľovnú krásy, ktorou sa stala sympatická Lujza Straková. Hoci v súťaži patrila medzi favoritky viacerých členov poroty, ona sama svoje víťazstvo nečakala. „Po celom tomto večeri som to vôbec nečakala a som veľmi šťastná, že som to práve ja a môžem reprezentovať krajinu. To sa nedá opísať ten pocit. Keď som počula svoje meno, cítila som neistotu, či som to naozaj ja, ale  potom neskutočné šťastie,“ povedala Lujza pár minút po vyhlásení výsledkov.

Aby finalistka mohla získať prestížny titul Miss Slovensko, krása nestačí. Dobrá kráľovná krásy musí byť aj inteligentná a vyrovnaná osobnosť. Presne to sú vlastnosti, ktorými Lujza porotu presvedčila. „Lujza je úžasný človek, má výbornú osobnosť a je hodná titulu Miss Slovensko 2015. Prekvapila ma na afterparty, aj keď dopredu nevedela, aký bude výsledok, čo sme nevedeli ani my. Prišla sa mi poďakovať formou odovzdania kytice za celé tri krásne mesiace príprav a potvrdilo mi to náš výber,“ prezradila riaditeľka Miss Slovensko, Karolína Chomisteková.

S novou kráľovnou krásy je spokojná aj Miss Slovensko 2014, Laura Longauerová, ktorá tohtoročnej víťazke odovzdala svoju korunku z dielne šperkárky Lindy Hudecovej. „Je to jedna z mojich favoritiek. Je vysoká, blondínka, krásna, takže verím, že na Miss sveta nám urobí nejaký ten úspech.  Je nielen krásna, ale má aj vyjadrovanie, je inteligentná. V tejto brandži je to dôležité,“ myslí si Laura. Lujza Straková pochádza z Banskej Bystrice. Vo svojom rodnom meste na univerzite Mateja Bela študuje andragogiku a medzi jej záľuby patria ľudové tance, šport či knihy.

Pozrite si v priloženom videu reportáž z piatkového finálového večera Miss Slovensko 2015!