Zažiar už na januárových kastingoch!

MISS Slovensko 2012 rozbieha kastingy plné ženskej krásy! Staň sa kráľovnou a získaj rozprávkový život!

Najprestížnejšia súťaž krásy MISS Slovensko ti dáva aj tento rok možnosť zažiariť! Stačí, ak spĺňaš podmienky pre prihlásenie sa do súťaže a už koncom januára sa môžeš stať súčasťou najkrajšej finálovej dvanástky! A prečo by si svoju krásu mala ukázať celému Slovensku? Nielen preto, že si najkrajšia, ale aj pre rozprávkový život, ktorý ťa čaká.

Bezpečný základ ti zaobstará honorovaná zmluva od produkčného domu Forza v hodnote 33 000 €, z ktorej už nemusíš odkladať na auto. Na cestách sa pohodlne odvezieš s najmilším vozom Volkswagen Beetle a sadou pneumatík Matador. Oddych po finále si zas užiješ vďaka dovolenke od CK Hydrotour, ktorá ani zďaleka pre teba nebude poslednou výhrou. Na víťazku totiž čaká aj veľké vyvrcholenie súťaže na MISS World, kam sa môžeš dostať aj ty a stáť na pódiu s víťaznou korunkou krásy pred miliónmi divákov!

Vidíš, že zažiariť sa oplatí! Stačí len prísť na jeden zo štyroch januárových kastingov, ktoré už 29. 1. vyvrcholia semifinálovým rozhodnutím, z ktorého vzíde Top 12 najkrajších dievčat Slovenska.

Kastingy MISS Slovensko 2012

23. 1. 2012 - KOŠICE - Hotel Yasmin
24. 1. 2012 - BANSKÁ BYSTRICA - Kongres hotel Dixon
25. 1. 2012 - ŽILINA - Boutique hotel Dubná Skala
26. 1. 2012 - BRATISLAVA - Double Tree by Hilton

Každý kasting trvá od 14:00 do 17:00! Viac info o MISS Slovensko 2012 a podmienky prihlásenia sa do suťaže nájdeš na www.forza.sk.