Miss Slovensko 2012: Ženy na Slovensku sú krásne

Ľuboš Sarnovský zhodnotil kastingy Miss Slovensko pozitívne. Mrzí ho však, že niektorým skutočne krásnym slečnám chýbal povestný centimeter.

„Ženy na Slovensku sú krásne,“ potvrdil pred posledným kastingom Miss Slovensko člen poroty a moderátor Novín TV JOJ Ľuboš Sarnovský. Dievčatá z celého Slovenska mali včera poslednú možnosť zabojovať o svoju účasť v ďalšom ročníku súťaže krásy.

Dôležitá bola výška nad 170 centimetrov, súmerná postava, vlasy aj úsmev. „Máme už klub 169, to sú dievčatá, ktorým chýba práve ten jeden centimeter. Aj keby sme teraz poľavili, na svetovej súťaži by mali problém,“ objasňuje Ľuboš prísne kritériá. Zaujať musia však aj prejavom. „Odpovede musíme niekedy brať s nadhľadom. Lebo už sme mali aj prezidenta Petra Gašparoviča,“ hovorí tvár známa z obrazovky síce s úsmevom, ale chápajúc stres, ktorý ovplyvňuje vystupovanie dievčat.

Semifinálové kolo, do ktorého postúpilo 60 dievčat, sa uskutoční už o niekoľko dní. Napokon z neho vzíde finálová dvanástka. Vyvrcholením sedemnásteho ročníka súťaže MISS Slovensko bude aprílové slávnostné finále v priamom televíznom prenose na obrazovkách televízie JOJ. „Nemal by som to hovoriť, ale tento rok to vyzerá skôr na brunetku,“ prezradil svoj tip Ľuboš Sarnovský.