MISS predaj koruniek

Hlasujte za Miss Sympatia, prispejete na dobrú vec

Na dobrú vec sa dá po kúpe korunky prispieť aj smskou.

Podporili správnu vec! Finalistky prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2012 zorganizovali 4. apríla spolu s predstaviteľmi Nadácie TV JOJ a ďalšími slovenskými osobnosťami verejnú, celonárodnú charitatívnu zbierku na pomoc rodinám s malými onkologickými pacientmi. Každý, kto sa v tejto deň rozhodol priamo pomôcť, získal symbolickú mini korunku Miss Slovensko.

Počas jednej hodiny zozbierali jednotlivé tímy finančné prostriedky, ktoré budú spoločne s výťažkom z hlasovania o Miss Sympatia (prebieha od 19. marca do 27. apríla), venované detským onkologickým centrám i jednotlivým rodinám. ,,Ďakujem každému jednému darcovi, ktorý sa rozhodol či rozhodne prispieť,“ povedala Miroslava Halmi-Luberdová, vicemiss Slovensko 2003 a vicemiss Európy 2003, no najmä statočná mama dvojročného syna Riška, ktorému koncom minulého roka diagnostikovali leukémiu.

Zbierka síce 4. apríla trvala len hodinu, no prispieť sa dá stále. Každá jedna esemeska, ktorú pošlú svojej favoritke hlasujúci o Miss Sympatia bude pripočítaná na konto pomoci pre rodiny s detskými onkologickými pacientmi.

Spolu s finalistkami Miss Slovensko 2012 sa 4. apríla zapojili do zbierky aj úspešné finalistky a víťazky predchádzajúcich ročníkov, herci a herečky z obľúbeného seriálu Panelák,  redaktori a moderátori TV JOJ, ale aj futbalista Filip Šebo, dvaja bývalí onkologickí pacienti, módny návrhár Lukáš Kimlička a správca Nadácie TV JOJ Vladimír Fatika.