Karolína Chomisteková predviedla poriadne zvodné šaty: Dámy, mali by ste na TOTO odvahu?

Víťazka Miss Slovensko 2013 a bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko sa pýši naozaj dokonalou postavičkou a nemá problém ju ukázať v plnej kráse. Dokazujú to aj fotky, ktorými sa fanúšikom chváli na svojom profile na sociálnej sieti.

Od triumfu Karolíny Chomistekovej v súťaži Miss Slovensko ubehlo už neuveriteľných deväť rokov, no azda každý musí uznať, že aktuálne vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Tvár ako bábika, tehličky na bruchu, štíhle nohy a výstavný zadoček. To je kombinácia, ktorá okamžite vyráža dych. O to viac, keď sa na ňu môžete pozrieť v plnej kráse. Nuž, a sexi tmavovláska je na sociálnych sieťach mimoriadne aktívna. Niet divu, keďže je jednou z najúspešnejších slovenských influenceriek. Jej profil na Instagrame sleduje viac než 164 tisíc ľudí a tak má pravidelné pridávanie fotiek a videí tak trochu „v náplni práce“.

Najnovšie sa svojim fanúšikom predviedla na fotkách z dovolenky v chorvátskom letovisku Opatija. Karolína na snímkach pózuje v hriešne zvodných čiernych šatách, na aké by asi nemala odvahu každá žena. Komplet je tvorený kratučkým bandeau topom a maxisukňou, ktorá je ale strihaná tak rafinovane, že odhaľuje jej bronzovo opálené bruško i boky. Navyše, už na prvý pohľad vidieť, že nemá oblečenú spodnú bielizeň a je pod šatami tak, ako ju pán Boh stvoril. Tak čo, dámy, trúfli by ste si na takýto outfit?