Lučianova pýcha naštvala už aj jeho oddanú parťáčku Jarku: Provokuješ a si trápny!

Podobný odkaz poslala aj ostatným Majstrom...

V Návštevníkoch hustne atmosféra každým dňom viac a viac a k pohode v kolektíve rozhodne nepridávajú ani Majstri Dominika, Ňufi a Lučiano. Najmä mužská zložka „vyššej vrstvy“ robí na panstve už istý čas poriadne rozbroje. Dôvodom je fajnové jedlo, ktoré Majstri dostávajú do truhlice v Majstrovskej jedálni. Kým doposiaľ sa pri jedení dobrôt skrývali pred zrakmi vyhladovaných Učňov, teraz sa pred nimi pokojne producírovali s vrecúškom čerstvej kávy a s tanierom so zákuskami. Keďže ostatní sa živia strukovinami, kašami, cviklou či kapustou, pohľad na vyberané pochúťky ich pochopiteľne vytočil. „Keď sa stali majstrami, všimol som si, že sú trošičku povýšeneckí. Už tak nepracujú. Vôbec im nezávidím to jedlo. Oni si to možno myslia, ale nie je to pravda,“ povedal Libor, ktorý hladom trpí asi najviac zo všetkých.

Zdroj: TV JOJ

Hoci niekdajšia vojačka Jarka stále držala Lučianovi chrbát, jeho pýcha už nahnevala aj ju. „Vieš čo, zmizni!,“ skríkla naňho, keď jej pod nos položil mažiar s voňavou kávou. „Bola to provokácia z ich strany a mne to bolo trápne, pretože sa chovali trápne. Prekvapilo ma, že sa k nim pridala Dominika. Vždy bola tak v ústraní, niečo zjedla vo vnútri a nehovorila o tom. Odkedy je tam Ňufi, s radosťou provokuje aj ona,“ povedala urazene Jarka. Aj keď sa všetci Učni zhodli na tom, že Majstrom stúpla sláva do hlavy, samotný Lučiano si myslí, že problém je niekde inde. „Veľa ľudí tu ešte nechápe, o čom to je. Že by sa viac mali snažiť stať sa majstrom a dostať sa tam hore, aby získali všetky tie výhody a nie len byť v pozadí a slepo závidieť. Toto je ten problém,“ dodal.

Pripojí sa po remeselnej súťaži k skupinke Majstrov Lukáš alebo Lenka? To sa dozviete v Návštevníkoch už dnes večer na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora