Čo na srdci, to na koži: Majitelia týchto tetovaní rozhodne nie sú konzervatívci!

Návštevníci majú svoje telá poriadne ozdobené.

Tetovania sa kedysi spájali výlučne s istými skupinami obyvateľstva a ľudia sa na týchto „popísaných“ jedincov pozerali cez prsty, pričom podľa obrázkov na koži ich aj posudzovali. Postupom času sa však takzvané kerky stali úplne prirodzenou súčasťou mnohých ľudí a nechýbajú ani na telách našich Návštevníkov. Nápisy, portrét celebrity, upírska tematika. Odvážlivci, ktorí na panstve grófa Pálffyho bojujú o výhru v hodnote 50 tisíc eur, rozhodne nie sú žiadni konzervatívci.

Zdroj: TV JOJ

Dominika Zelinková – Nežné a mladé žieňa má na svojom tele hneď niekoľko tetovaní. Spomedzi všetkých je asi najpozoruhodnejší portrét speváčky Beyoncé. Divu si dala na ramene zvečniť preto, lebo sa jej páči jej idylické manželstvo s raperom Jay Z. Pierko, ktoré má zas vytetované na bruchu, má veľmi praktický dôvod – prekrýva jazvu do operácii slepého čreva.

Zdroj: TV JOJ

Lenka Mošková – Sexi blondínku zdobí tiež niekoľko keriek. Najvýraznejšia je asi čipkovaná mašľa na chrbte, no oveľa väčší význam má takmer nenápadný nápis „Endless Love“ v rebrovej oblasti. Tetovanie si dala spraviť, keď mala 18 rokov a pripomína jej nehynúcu lásku k mame, ktorá v tej dobe bojovala so zákernou chorobou.

Zdroj: TV JOJ

Róbert Feszler – Bradatý mladík obdivuje Vikingov, a preto nie je prekvapením, že jedného z nich má aj na svojom tele.

Zdroj: TV JOJ

Libor Martiník – Robotný Kysučan má tetovanie ešte z čias, keď slúžil na vojne. Spravil si ho vlastnoručne pomocou ihly a tušu a predstavuje znak skupiny Dio.

Zdroj: TV JOJ

Lívia Kováčová  - Pohľadná východniarka sa medzi majiteľov tetovaní pridala len pred časom. Veľký strom na chrbte, ktorý symbolizuje silu, si dala spraviť minulé leto.

Zdroj: TV JOJ

Nikola Mitrová – Prísne pôsobiaca vojačka vyrastala na seriáli Upírske denníky a na filmovej ságe Twilight, čo v nej prebudilo lásku k upírskej tematike. Nie je preto prekvapením, že jej tetovania sú inšpirované práve touto oblasťou. Okrídlené srdce s hodinkami na hrudi zas symbolizuje, že čas nám ubieha každou sekundou a láska je to najdôležitejšie.

Zdroj: TV JOJ

Miroslav Tomášek – Kerka nechýba ani najstaršiemu súťažiacemu v Návštevníkoch. Abstraktné tetovanie si dal spraviť, keď mal 30 rokov a chcel prekryť jazvu na nohe.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora