Adriana aj Ivanka sa vydali! Bolo to krásne a dojemné: Pozrite si zákulisné zábery z nakrúcania!

Nemocnica bola plná lásky aj dojatia. Adriana aj Ivanka mali spoločnú, dvojitú svadbu a všetci boli nielen krásni, ale aj rozcítení. Samozrejme, nechýbala ani dávka napätia v podobe meškajúceho ženícha, no všetko sa na dobré obrátilo. Pozrite si zákulisné zábery z nakrúcania tejto krásnej udalosti!

Láska zvíťazila. Aj keď mali Ivanka a Dušan počas ich vzťahu celkom turbulentné chvíľky vyzerá to tak, že sa všetko obrátilo na dobro. Dušana si síce chcela pre seba uchmatnúť medička Sandra a takmer sa jej to aj podarilo. Puto medzi ním a Ivankou bolo silnejšie a nakoniec ju sám požiadal o ruku. Ivanka a Dušan trvali na tom, aby mali spoločnú svadbu aj s Adrianou. Nakoniec sa všetci spoločne dohodli a obe boli prenádherné nevesty.

Kým Ivanka stavila na jemnú romantickú čipku aj romantický účes, Adriana stavila na uhladenú saténovú, no nesmrteľnú klasiku. Nevesty žiarili a ženísi tiež. Bola to krásna udalosť a vy si môžete teraz pozrieť zákulisné zábery z nakrúcania tejto dvojitej svadby v galérii, nižšie v článku.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!