Rozkošná FOTO synov Anety Pariškovej: Toto sú moji malí školáci!

Blonďavá moderátorka je neodmysliteľnou súčasťou nášho spravodajstva už dlhé roky. Kým v štúdiu ju, pochopiteľne, uvidíte len v slušivom kostýme, na sociálnej sieti sa s fanúšikmi delí aj o fotky zo svojho súkromia. Napríklad aj s jej rozkošnými synčekmi, ktorí už poctivo zarezávajú v školských laviciach.

Moderátorka Aneta Parišková sa okrem spravodajstva venuje aj vedeniu vlastnej škôlky či rôznym „moderovačkám“. No najviac ju zamestnáva starostlivosť o troch synčekov.  Napriek tomu, že je Aneta už trojnásobnou maminou, je presným príkladom toho, čo to znamená, keď žena zreje ako víno. Sympatická blondínka totiž v súčasnosti vyzerá tak dobre, ako ešte nikdyPrioritou sú však pre ňu jej malí fešáci a manžel Miroslav. A keďže prázdninám už definitívne odzvonilo, aj oni sa museli pobrať postupne do školy. V týchto dňoch už spolu s ostatnými rovesníkmi zarezávajú poctivo v triednych laviciach. Moderátorka zverejnila na svojom instagramovom profile aj rozkošnú fotku s jej malými školákmi, ku ktorej aj napísala, že vôbec po prvýkrát sa takto vybrali do školy všetci traja spoločne. Pozrite sa, ako to Gabrielovi, Nathanovi a Danielovi so školskými taškami pristane. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moji traja anjelikovia dnes šli poprvýkrát spolu do školy? #skola #trajabratia #threebrothers #school #anetapariskova #tvjoj #skolaci

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

Anetu Pariškovú môžete vidieť každý pracovný deň v Novinách o 17!