Roztomilá dcérka Dany Čapkovičovej rastie ako z vody: Aha, aká je z nej už princezná!

Blonďavá moderátorka sa pred rokom a pol stala po prvý raz stala maminou, keď na svet priviedla dcérku Sáru. Z rozkošného bábätka však medzičasom vyrástla hotová princezná.

Moderátorka Dana Čapkovičová prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Najmä rok 2018 bol pre ňu prelomový, keďže v priebehu dvanástich mesiacov nielenže zmenila priezvisko, ale sa aj stala maminou. Manželovi Kamilovi priviedla na svet dcérku Sárku, ktorá v novembri oslávi svoje druhé narodeniny. Malá princezná medzičasom poriadne vyrástla a dnes je z nej naozaj krásne dievčatko. Zaujímavosťou však je, že gény evidentne zdedila po svojej slávnej mamine. Keď si totiž porovnáte, ako vyzerala Dana, keď bola dieťa, podoba s jej dcérkou je doslova až zarážajúca.

Keďže je celá rodinka nesmierne šťastná, otázkou ostáva, kedy sa rozrastie. Moderátorka sa totiž netají tým, že s manželom plánujú aj druhé dieťa. „Odo dňa, kedy som porodila, sa stretávam s otázkami, kedy bude ďalšie. Ale hlavne, v deň, keď som porodila, som povedala Kamilovi, že chcem ďalšie. Čo je dosť čudné na ženu po pôrode. Ale pre mňa to bol tak neskutočný zázrak, že ona tu odrazu bola. Že z dvoch buniek tu bol odrazu človek. Zhmotnenie našej lásky. To bolo niečo nádherné. Ak nám Pánbožko dopraje, lebo dnes nie je nič isté, tak plánujeme a chceme. Ale uvidíme, že kedy,“ povedala ešte v lete. Držíme palce!

Sledujte obľúbené Inkognito s Danou Čapkovičovou, ktorá bude tajným hosťom, už dnes o 20:35 na JOJke!