Moderátorka Dana Čapkovičová čaká druhé dieťa: Reakcia jej dcérky vás totálne roztopí!

Moderátorka spravodajstva sa pred pár dňami prostredníctvom sociálnej siete pochválila svojim fanúšikom sladkým tajomstvom. Tri roky po tom, čo priviedla na svet dcérku Sáru, je totiž znovu tehotná. A nám prezradila, ako na očakávaného súrodenca malá princezná zareagovala!

Moderátorka Dana Čapkovičová sa v novembri 2018 stala po prvý raz maminou, keď priviedla na svet dcérku Sárku, ktorú vychováva s manželom Kamilom. Už krátko po pôrode však vedela, že nechce ostať len pri jednom dieťati. „V deň, keď som porodila, som povedala Kamilovi, že chcem ďalšie. Čo je dosť čudné na ženu po pôrode. Ale pre mňa to bol tak neskutočný zázrak, že ona tu odrazu bola. Že z dvoch buniek tu bol odrazu človek. Zhmotnenie našej lásky. To bolo niečo nádherné. Ak nám Pánbožko dopraje, lebo dnes nie je nič isté, tak plánujeme a chceme. Ale uvidíme, že kedy,“ povedala pre joj.sk v lete 2019.

Ich prianie sa tento rok naplnilo a moderátorka pred pár dňami fanúšikom i širokej verejnosti oznámila radostnú novinu. Chceli sme Vám len povedať, že sa nám o 3 mesiace narodí macko. Obe sa cítime dobre a všetci sa veľmi tešíme na ďalšie úžasné dobrodružstvo,“ napísala Dana na svojom profile na Instagrame. Blondínka je aktuálne v 7. mesiaci tehotenstva, no pohlavie bábätka zatiaľ neprezradila. Isté však je, že na príchod ďalšieho člena rodiny sa všetci veľmi tešia, nevynímajúc prvorodenú Sárku. Na súrodenca sa už veľmi teší. Už niekoľko mesiacov sa denne bavíme na tom, aké mu vymýšľa mená. Už dokonca odmieta sedieť v detskej stoličke a vyradila ju pre súrodenca,“ povedala dojatá tehuľka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)

Blahoželáme a prajeme veľa zdravia!