Aneta Parišková

Šok pre fanúšikov: Obľúbená moderátorka Aneta Parišková bojuje s rakovinou!

Obľúbená moderátorka spravodajstva, dlhoročná tvár televízie JOJ a naša kolegyňa, Aneta Parišková, v utorok večer na svojom profile na sociálnej sieti priznala boj s rakovinou. So zákernou chorobou bojuje v Národnom onkologickom ústave.

Aneta Parišková je neodmysliteľnou súčasťou televízie JOJ už naozaj dlhé roky. Moderátorka spravodajstva je medzi našimi divákmi a fanúšikmi nesmierne obľúbená nielen pre svoj mimoriadne profesionálny prístup k práci, ale aj pre ľudskosť, príjemnosť, milé slovo a srdečnosť. V týchto chvíľach na ňu všetci intenzívne myslíme a posielame jej veľa síl. Blondínka totiž prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti fanúšikom a širokej verejnosti oznámila, že bojuje so zákernou chorobou v Národnom onkologickom ústave. V NOÚ som prvou chemoterapiou začala svoj dlhý a náročný boj s rakovinou. Lekárom, sestrám a sanitárkam z kliniky onkohematológie ďakujem za profesionálny a ľudský prístup a perfektnú starostlivosť. Všetkým dobrým a prajným ľuďom ďakujem za modlitby a podporu,“ napísala Aneta k fotke z nemocnice.

Našej dlhoročnej moderátorke a kolegyni držíme všetci palce, myslíme na ňu a prajeme veľa sily v boji s týmto ochorením. Veľmi si prajeme, aby sa čím skôr vrátila medzi nás,“ vyjadrila nádej hovorkyňa televízie JOJ Lucia Kulihová.

My sa k nej pripájame a v mene celej redakcie posielame Anete veľa síl, odhodlania a aspoň virtuálnych objatí.

https://www.instagram.com/p/B_0FRxcnSJ1/?utm_source=ig_web_copy_link