Aneta Parišková reagovala na nenávistné komentáre: Aha, hejterom vytrela zrak ako pani!

Obľúbená moderátorka si po ťažkom a zložitom období, počas ktorého bojovala s onkologickým ochorením, konečne vydýchla. Naplno si užíva svoju milovanú rodinu i prácu, ktorá ju napĺňa. Hoci väčšina fanúšikov sa teší spolu s ňou, našli sa aj neprajníci, ktorí jej na Facebooku nechali veľmi škaredé, ba priam nenávistné komentáre. Anetka si však s nimi hravo poradila.

Moderátorka Aneta Parišková má za sebou v dôsledku boja s onkologickým ochorením naozaj náročný rok. V poslednom období jej však konečne svitlo na lepšie časy. Blondínka sa rozhodla v rámci možností žiť naplno a tak žije na striedačku na Slovensku i v Amerike s manželom Mirkom. Vždy, keď sa vráti spoza veľkej mláky a absolvuje povinnú karanténu, s láskou a nadšením príde pred kamery a uvádza spravodajstvo. Lenže, zdá sa, že pre niektorých ľudí je to doslova tŕňom v oku. K jednej z posledných fotiek jej totiž nemilosrdná užívateľka napísala veľmi škaredý komentár. Skúša trpezlivosť a milosrdenstvo Pána Boha. Alebo si neváži život. Neverím, že až tak zbožňuje svoju prácu, že riskuje zdravie, rodinu a pod. Skôr sa mi zdá, že jej chýba sláva a to,aby sa o nej písalo,“ napísala hejterka.

Moderátorka sa však nenechala znechutiť a na nenávistný komentár zareagovala s absolútnou noblesou. Pani Magdaléna, keď už spomínate Pána Boha, počuli ste už o tom, že „nesúď, lebo budeš súdený”? Skúste si na to spomenúť, keď budete najbližšie na niekoho hádzať špinu. Prajem Vám pevné zdravie a veľa lásky,“ odkázala Parišková. Hejterský komentár jej adresovala aj ďalšia premotivovaná fanúšička. Behať medzi USA a Slovenskom dá zabrať aj Trumpovi a nie žene s diagnózou a hlavne MATKOU!písalo sa v komentári. Anetka aj v tomto prípade odpísala ako pravá dáma – milo a so zdravým nadhľadom. Iba zlí a toxickí ľudia mi dávajú zabrať, nič iné!!! Ale ani im nedovolím, aby mi ničili šťastie a zdravie. Teším sa, že mám úžasného manžela, deti, skvelú rodinu, priateľov a prácu, ktorá ma baví. Aj vám prajem veľa zdravia, šťastia a lásky,“ napísala tvár spravodajstva.