Lucia Barmošová ukázala rastúce tehotenské bruško: Pozrite, ako žiari šťastím!

Moderátorka hlavnej spravodajskej relácie Noviny a dlhoročná tvár televízie JOJ má obrovský dôvod na radosť. Už čoskoro sa totiž stane po prvýkrát maminou! Po tom čo v stredu potvrdila, že čaká bábätko, sa v piatok fanúšikom na sociálnej sieti pochválila prvými snímkami, na ktorých hrdo ukazuje rastúce bruško!

Moderátorka Lucia Barmošová aktuálne prežíva najkrajšie obdobie v živote ženy. V stredu totiž médiám potvrdila, že pod srdcom nosí svoje prvé bábätko.Áno, je to pravda, som tehotná. S partnerom sa na naše bábätko veľmi tešíme. Nechali sme tomu voľný priebeh a sme vďační, že sa nám poštastilo. Musím si zaklopať, nemala som žiadne nevoľnosti a cítim sa dobre," povedala pre web Svet Evity.

Budúca mamička sa v piatok rozhodla, že sa o svoje šťastie podelí aj s fanúšikmi na sociálnej sieti. Na Instagrame totiž ukázala svoje prvé fotky s rastúcim bruškom aj s partnerom bok po boku. Už na prvý pohľad vidieť, že dlhoročná tvár jojkárskeho spravodajstva si požehnaný stav užíva a prežíva obrovskú radosť.

Budúcej mamičke srdečne blahoželáme!