Lucia Barmošová sa po polroku vrátila z materskej: Aha, ako vo vysielaní žiarila!

Moderátorka hlavnej spravodajskej relácie Noviny a dlhoročná tvár televízie JOJ, Lucia Barmošová, sa po polroku vrátila z materskej na televízne obrazovky. Vo štvrtok si opäť sadla za moderátorský stôl a vyzerala senzačne!

Moderátorka Lucia Barmošová prežíva najkrajšie obdobie v živote ženy. V januári sa stala po prvý raz mamičkou, keď na svet priviedla dcérku Dianku. Informáciu o radostnom očakávaní pritom potvrdila až koncom októbra. „Áno, je to pravda, som tehotná. S partnerom sa na naše bábätko veľmi tešíme. Nechali sme tomu voľný priebeh a sme vďační, že sa nám poštastilo. Musím si zaklopať, nemala som žiadne nevoľnosti a cítim sa dobre," povedala vtedy pre médiá.

​Dlhoročná tvár televízie JOJ odišla na materskú v polovici decembra, pričom kolegovia si pre ňu pripravili krásne prekvapenie. „Lucia, my ti ďakujeme za všetko, čo si doteraz tu s nami absolvovala a prežila. Ja tu mám pre teba takú tortu, z ktorej určite nepriberieš. Ale, ktorá bude pre vás obe, keď tá malá príde na svet, užitočná. Držte sa, buďte zdravé a vráť sa čím skôr,“ povedal a venoval jej rozkošnú plienkovú tortu.

​Vo štvrtok sa Lucia po polroku opäť vrátila na televízne obrazovky, keď s Jánom Mečiarom uviedla večerné spravodajstvo. Už na prvý pohľad bolo vidieť, že prežíva najkrajšie obdobie v živote, pretože doslova žiarila! Ako to vyzeralo, si pozrite vo videu hore!