Policajti v akcii časť 3

Nevinnú tehotnú ženu napadol neznámy muž v podchode: Chcel ma zabiť!

Otrasný prípad.

Mladá žena išla na nákupy, keď v jeden moment prechádzala cez podchod, kde ju napadol neznámy páchateľ paralyzérom. Učupená a plná beznádeje čakala na príchod polície, ktorú zavolal nejaký chlap prechádzajúci okolo. Nevinná žena Zuzana, ktorá útok nečakala a nevedela ani, kto by mohol niečo takéto spraviť sa hlavne bála o svoje dieťa. Je totiž v siedmom miesiaci tehotenstva. Polícií nevedela poskytnúť veľa informácií, pretože útočník ju napadol zozadu a hneď ušiel. Jediné, čo si všimla bola kukla na hlave a krikľavé tenisky.

Zuzana a jej dieťa mali obrovské šťastie a nič vážne sa im nestalo. Môže to byť však aj poučenie pre nás, že aj za denného svetla si treba dávať pozor a najmä na miestach, kde sa takéto trestné činy stávajú bežne. Ako však dopadol tento prípad?

Bol to náhodný útok alebo za ním stojí niekto, kto sa chcel Zuzane pomstiť a narušiť jej bezproblémový život? Tento prípad a ešte ďalšie kuriózne prípady budú prešetrovať naši policajti v seriáli Policajti v akcii už dnes o 21:45 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora