Ako zhodila desiatky kíl? „Policajtku" Alexandru Palatínusovú by ste kedysi nespoznali!

To je ale zmena.

​Herečka Alexandra Palatinusová známa so seriálu Policajti v akcii kedysi nemala ideálnu postavu. V minulosti obľúbená policajtka vážila viac ako 100 kilogramov. Vďaka proteínovej diéte a pravidelnému cvičeniu sa jej podarilo schudnúť približne 30 kilogramov.

https://www.instagram.com/p/Bpcm1lYATZ5/

Alexandra športovala celý život, pretože kedysi bola džudistka a niekoľkonásobná majsterka Slovenska. Herečke určite nechýba vytrvalosť a odhodlanie, keďže si vyformovala súčasnú sexi postavičku. „Chudnem vlastne celý život, no tak radikálne som schudla dvakrát," priznala. Spomínaných 30 kilogramov schudla asi za pol roka. Prvé dva mesiace sa trápila kvôli rozchodu s vtedajším priateľov, ktorý bol jej veľkou láskou. „Nechutilo mi jesť a keď som videla, že sa to už takto pekne naštartovalo, tak som išla za odborníkmi. Dala som sa pomerať (tuky a svaly) a šupla som sa na vysokoproteínovú diétu. Vďaka nej som to aj tentokrát zvládla," vyjadrila sa pred časom Palatínusová. 

Samozrejme, kilá nešli dole bez cvičenia. Svoje terajšie telo si v posilňovni doslova "odmakala". „Cvičím každý deň, musím však povedať, že športujem celý život. Bola som džudistka, niekoľkonásobná majsterka Slovenska,“ prezradila herečka. Pri prvom zhadzovaní stavila na spinning a pri druhom na walking. Ak ste si mysleli, že ide o chôdzu, ste na omyle. „Nejde o chôdzu. Máte pás, ktorý má vpredu kotúč ako spinningový bicykel, pričom pás je naklonený. Celý čas idete akoby do kopca, len vždy inou intenzitou na hudbu, ktorá ju určuje,“ prezradila pred časom sympatická televízna policajtka. 

Sledujte Policajtov v akcii od pondelka do piatka o 15:20 na JOJke!