Porota

Nepremeškajte príležitosť ochutnať to najlepšie z Receptu na bohatstvo!

Dobroty sa dnes podávajú v Košiciach, Trnave, Hlohovci, Senci, Piešťanoch a Trebišove! Príďte ochutnať a staňte sa porotcom kulinárskej šou!

Recept na bohatstvo sa blíži do finále a o víťazovi rozhodnete iba vy. Svojho favorita spomedzi siedmych finalistov môžete podporiť zaslaním prázdnej SMS správy na jemu pridelené štvorčíslie. Podrobné informácie nájdete na tomto odkaze. Aby ste sa mohli objektívne rozhodnúť, mali by ste ochutnať finálové špeciality, ktoré vám ponúkajú najúspešnejší kuchári osobne na pobočkách obchodného domu Kaufland. Dnes vás pozývame na tieto miesta:

Petr Jachnin podáva Jachninove taštičky v Košiciach od 10:00 do 14:00 na Tyrolskej ulici a od 15:00 do 19:00 na Popradskej ulici. Jeho SMS číslo je 9960.

Táňa Paďourová vás ponúkne ovocnou kožou nazvanou Pjúr, ak prídete doobeda do trnavského Kauflandu na Ulici Clementisa a poobede zasa do Hlohovca na pobočku na Nitrianskej. Jej SMS číslo je 9966.

Martina Pšenčík – Redenkovičová pre vás napiekla Čertovskú makovú tortu a zastaviť sa po ňu môžete v Senci od 10:00 do 14:00 na Trnavskej ceste a v Piešťanoch od 15:00 do 19:00 na Ulici Adama Trajana. Jej SMS číslo je 9965.

Jarmila Jakubíková poteší fanúšikov slovenskej kuchyne, Jarkine trené pirohy sa podávajú doobeda v Košiciach na Popradskej ulici a poobede ich môžete prísť ochutnať do Kauflandu na Komenského ulici v Trebišove. Jej SMS číslo je 9963.

Cena SMS 0,50€ vrátane DPH. Technicky službu zabezpečuje MegaVox, s.r.o.

Pravidlá SMS hlasovania nájdete tu.