Obézna Nikola aroganciou vytočila odborníkov: Hádala sa s nimi a ešte sa aj urazila!

Takéto správanie sme v Reštarte ešte nemali...

Ďalšou adeptkou na chudnutie a zmenu životného štýlu v Reštarte je len 26-ročná Nikola z Bratislavy. Podľa svojich slov nikdy nebola najchudšia, no za posledné obdobie pribrala až na 112 kíl. So svojou postavou nie je spokojná a do zrkadla sa preto ani nepozerá. „Moje telo nemám rada. Najviac by som chcela zmeniť celkový výzor postavy. Brucho dať preč, stehná dať preč a mať krajší zadok. Nie je to také sexi, ako by to mohlo byť. Necítim sa komfortne v tom, ako vyzerám. Nie je to atraktívne a cítim sa zle,“ povedala smutne. Lenže, zdá sa, že také ľahké to s ňou nebude. Napriek tomu, že sa tvári, ako veľmi chce životný reštart, už pri úvodnom meraní sa s odborníkmi pohádala. Kameňom úrazu bolo meranie pásu. Internista jej ho zmeral a povedal desivé číslo 123 centimetrov. Nikoly sa to dotklo a začala odborníkov presviedčať, kde vlastne pás má. Hoci si športový fyziológ Viktor Bielik zachoval chladnú hlavu, jej prístup ho poriadne nahneval. „Už pri samotnom meraní obvodu pásu som si všimol, že začína špekulovať. Ona nie je krajčír, ani lekár. A hádať sa s lekárom, že či jej má zmerať obvod pásu vyššie alebo nižšie, to nebola jej úloha,“ povedal. A to ešte nevedel, čo príde.

Nikolinou závislosťou sú sladkosti a energetické nápoje. Ich konzumovanie si ale dokáže stále ospravedlniť. Zdroj: TV JOJ

​Keď sa pozrel na jej jedálniček a množstvo pohybu bližšie, zistil, v čom spočíva Nikolina morbídna obezita. Mladá žena veľa polihuje, takmer sa nehýbe a normálne jedlo si nahrádza sladkosťami a polotovarmi. Jej hlavným argumentom, prečo sa nestravuje zdravo, bola vysoká cena zdravých potravín. Vysvetlením, prečo nešportuje, bolo, že na to nemá čas, lebo chodí do práce. Keď túto vetu vypustila z úst, Viktorovi už praskli nervy. „Nikol na mňa pôsobí trochu arogantne. Ona sa mi zdá, že vo veľa veciach má ľahostajný postoj. Zobrala konštruktívnu kritiku jedálničku veľmi osobne. Ona má výhovorky na všetko. Tri hodiny sú pre ňu príliš málo času, aby si našla pätnásť minút na raňajky. Vyhovára sa na to, že nemôže jesť zdravo, lebo je to všetko drahé. Hlavný problém je, že nemá cieľ,“ skonštatoval. Podarí sa Nikole zabojovať so svojimi démonmi?

Sledujte Reštart už dnes po seriáli Som mama na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora