Ako vyzerala Erika Barkolová pred chudnutím? Miesto dokonalej postavy krv a mlieko!

Moderátorka Erika Barkolová sa pýši vypracovaným a štíhlym telom. Za to vďačí Reštartu, do ktorého sa pred rokom prihlásila. Postavičku ako modelka totiž nemala vždy. Ako vyzerala, keď ešte mala nejaké to kilo navyše?

Relácia Reštart sa blíži ku svojmu koncu a poslednou účinkujúcou je moderátorka Erika Barkolová. Tá sa do televíznej šou prihlásila preto, lebo sa vo svojom tele necítila úplne najlepšie. Napriek tomu, že ani zďaleka sme v jej prípade nemohli hovoriť o obezite či nadváhe, s niekoľkými kilami navyše sa necítila dobre. Obzvlášť preto, že to ako vyzerá, ju živí. „Keď človek pracuje pred kamerou, musí sa aj viac sledovať. Potom z toho môže aj trochu prepínať. Vrásky... Mladšie kolegyne prichádzajú a ony ich nemajú. Reštart beriem tak, že sa musím ja cítiť dobre vo svojom tele. Neznamená to, že som teraz extrémne tučná, ale toto nie je telo, na ktoré som ja zvyknutá,“ povedala v relácii bez okolkov.

Reštart Erika Barkolová s mamou Erika nemala ani nadváhu, ani obezitu, no napriek tomu so svojou postavou nebola spokojná. Zdroj: TV JOJ

​Erika svojím účinkovaním v Reštarte strháva nálepku dokonalosti, ktorú svet šoubiznisu má. Vďaka jej peripetiám s chudnutím a hľadaním motivácie zistíme, že aj celebrity sú len ľudia a trápia ich tie isté problémy ako „bežných smrteľníkov“. „Mám cieľ vrátiť sa do 58 kilogramov. Mám ho už dlhšie, ale ako keby som nevedela nájsť ten moment, že chcem ísť do toho, chcem to spraviť a idem do toho,“ priznala. Napriek tomu, že jej postava bola v štýle krv a mlieko, výsledky vstupných testov boli uspokojivé a v norme. Práve preto bol jej Reštart veľkou výzvou aj pre samotných odborníkov. „Keď ste si prešli nejakými diétami a ten organizmus si už kadečím preskákal, tak u vás dať dolu štyri kilá bude pre mňa väčšia výzva ako u niekoho, kto má 180 kíl a musí dať dole 40 kilogramov. To stojí za pokus,“ skonštatoval športový fyziológ Viktor Bielik.

Nenechajte si ujsť strhujúcu cestu Eriky Barkolovej za jej dokonalou postavou v Reštarte už dnes po seriáli Som mama na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora